(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola iqtisodiy o’sishni ta’minlashda investitsiyalardan samarali foydalanishning nazariy va amaliy jihatlarini o’rganishga bag’ishlangan. Unda investitsiyalarning iqtisodiy o’sishga ta’siri, investitsiyalarni jalb qilish va ulardan samarali foydalanishning asosiy omillari, shuningdek, O’zbekistonda investitsiya muhitini yaxshilash va investitsiyalardan samarali foydalanishning istiqbollari tahlil qilinadi. Maqola iqtisodiy o’sishni jadallashtirish va aholi farovonligini oshirishda investitsiyalarning muhim rolini ko’rsatib beradi.