(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola spirtli ichimliklar iste’mol qilishga moyil o‘smirlar bilan olib boriladigan ijtimoiy-pedagogik faoliyatni tahlil qiladi. Maqolada o‘smirlarning spirtli ichimliklarga moyilligini shakllantiruvchi asosiy omillar, ijtimoiy-pedagogik faoliyatning tamoyillari va metodlari, shuningdek, muvaffaqiyatli faoliyat uchun zarur shartlar keltirilgan. Maqola ijtimoiy-pedagogik ishlarning o‘smirlarning salomatligi va rivojlanishiga qanday ta’sir qilishi mumkinligini yoritadi.