MAKTABGACHA TA’LIMDA MUSIQIY JARAYONLARNI TASHKIL ETISH METODLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’limda musiqiy jarayonlarni tashkil etish metodlari haqida so’z yuritilgan .Musiqa san’ati shunday san’at turi ekanligi, u insonlarni kechinmalari, emotsional hissiyotlari orqali birlashtirishini anglatadi. Ular orasidagi aloqa vositasiga aylanadi. Bir kompozitor tomonidan yaratilgan musiqa boshqa insonlar qalbida turli-tuman kechinmalar uyg‘otishining o‘zini bir mo‘jiza deb, atash mumkinligi aytib o’tilgan.