IJTIMOIY ISH SAMARADORLIGI MEZONLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy ish samaradorligini baholash mezonlari tahlil qilinadi. Ijtimoiy xizmatlarning natijadorligi va foydalanuvchilarning qoniqish darajasi muhim omillar sifatida ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, resurslardan samarali foydalanish, davomiylik, inklyuzivlik va innovatsion yondashuvlarning ahamiyati yoritiladi. Tadqiqot natijalari ijtimoiy ishni yanada rivojlantirish va samaradorligini oshirish uchun zarur bo‘lgan mezonlarni belgilashga yordam beradi.