OILAVIY MUNOSABATLARDA FARZAND TARBIYASI MASALALARI (Modern education and development, 2025)
oila jamiyatning bir bo‘lagi. SHaxs oilada tarbiya topadi. SHaxslararo munosabatlar ijobiy iliq bo‘lgan muhitda mustaqil fikrga ega, yangicha ilg‘or g‘oyalar mualliflari etishib chiqadi.