IJTIMOIYLASHUV OMILLARI VA VOSITALARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiylashuv omillari va vositalari haqida batafsil tushuncha berilgan. Ijtimoiylashuv — bu insonlarning jamiyatda o‘z o‘rnini topish jarayoni bo‘lib, u turli omillar va vositalar orqali amalga oshiriladi. Oila, maktab, tengdoshlar, madaniyat, mehnat va iqtisodiy faoliyat kabi omillar ijtimoiylashuv jarayonida katta rol o‘ynaydi. Shuningdek, ommaviy axborot vositalari, ijtimoiy tarmoqlar, madaniy tadbirlar va ta'lim institutlari kabi vositalar orqali odamlar o‘rtasida aloqalar o‘rnatilib, ijtimoiy normallar va qadriyatlar shakllanadi.