RIVOJLANISHDA MUJASSAM NUQSONGA EGA BO’LGAN BOLALARNI YAKKA O’QITISH DASTURINI LOYIHALASHTIRISHDA ZAMONAVIY YONDASHUV (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada rivojlanishida mujassam nuqsonlarga ega bo'lgan bolalarni yakka o'qitish dasturini loyihalashda zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi. Maqolada, bu bolalarning individual ehtiyojlarini hisobga olish va ularga mos o'qitish metodikalarini ishlab chiqish jarayoni, shuningdek, o'qituvchilar va ota-onalar o'rtasidagi hamkorlikning ahamiyati ko'rib chiqiladi. Rivojlanish nuqsonlariga ega bolalar uchun samarali ta'lim dasturlari yaratishda innovatsion texnologiyalarning roli va ta'lim tizimining moslashuvchanligi muhokama qilinadi.