JADIDLAR ASARLARI ORQALI BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARINING INSONIYLIK FAZILATLARINI SHAKLLANTIRISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada   Jadid ma’rifatparvarlarining pedagogik merosi - boshlang'ich sinf o'quvchilarining insoniylik fazilatlarini shakllantirishdagi ahamiyati to’g’risida batafsil hikoya qilinadi.