XOTIN-QIZLARGA YARATILAYOTGAN IMKONIYATLARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida xotin-qizlarga yaratilayotgan  ta’lim  imkoniyatlari  va  ularni  qo‘llab-quvvatlash  maqsadida  ta’lim sohasida amalga oshirilayotgan keng ko‘lamli islohatlar, shunindek jamiyat hayotida xotin-qizlarning nufuzi haqida qisqacha to‘xtalib o‘tilgan. Shuningdek, mahalla tizimida xotin-qizlarni himoya qilish va ularga moddiy, ma’naviy yordam ko‘rsatish bo‘yicha olib borilayotgan ishlar, tashabbuslar hamda ijtimoiy-ma’naviy targ‘ibot ishlari yoritilgan.