BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARINI TABIATSHUNOSLIK DARSLARI ORQALI MUSTAQIL FIKRLASHGA O'RGATISH USULLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada boshlang'ich sinf o'quvchilarini tabiatshunoslik darslari  orqali mustaqil fikrlashga o'rgatishning ahamiyati,  tabiatshunoslik darslarida qo’llanadigan usullar to’g’risida batafsil hikoya qilinadi.