OILADA BOLALAR VA OʻSMIRLARNING EMOTSIONAL RIVOJLANISHI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola oilada bolalar va oʻsmirlarning emotsional rivojlanishiga taʼsir etuvchi omillarni tahlil qiladi. Bolalar va oʻsmirlar emotsional rivojlanishining muhim bosqichlari va oilaviy muhitning roli koʻrib chiqiladi. Maqolada oilaning bolalarning o'zini anglash, hissiy barqarorlik, hamda stress va ijtimoiy munosabatlarga ta'siri keng yoritilgan. Bundan tashqari, turli ota-ona munosabatlari va ularning bolalarga bo'lgan tasiri, emotsional rivojlanishga ijobiy va salbiy ta'sirlarni aniqlash maqsadida tahlil qilinadi.