ODAM GAVDASIDAN OLINADIGAN O’LCHOVLARNI STEAM USULI ORQALI O’QITISH SAMARADORLIGI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada odam gavdasi haqida, hamda gavdadan olinadigan asosiy o’lchovlar haqida malumotlar yoritilgan. Shuningdek, bu mavzuni o’quvchilarga tushuntirishda ,,STEAM’’ usulidan foydalanib, o’quvchilar bilim samaradorligini 20-25% oshganligi ko’rsatilgan.