MAKTABGACHA TA'LIM YOSHIDAGI TARBIYALANUVCHILARNI TARBIYALASHDA TA'LIM VA TARBIYANING UYG'UNLIGINI TA'MINLASH (Modern education and development, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi tarbiyalanuvchilarni tarbiyalashda ta’lim va tarbiyaning uyg’unligini ta’minlashning ahamiyati yoritilgan. Bunda bolalarni tarbiyalashda ta’lim va tarbiyaning uyg’unligi va ma’naviyatni shakkillantirishda muhum tavsiyalar berilgan.