SUN'IY INTELLEKTDAN DARS JARAYONIDA FOYDALANISH (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada sun'iy intellekt texnologiyalarini ta'lim jarayonlarida qo'llash imkoniyatlari, metodlari va natijalari keng qamrovli tahlil qilinadi. Sun'iy intellekt ta'lim berish jarayonlarini samarali tashkil etish, o'quv jarayonlarini avtomatlashtirish va individual yondashuvlarni joriy etish borasida muhim vosita hisoblanadi. Ushbu maqola sun'iy intellekt texnologiyalarini ta'limga integratsiya qilish bo'yicha mavjud ilmiy adabiyotlar, metodlar va tajribalarni o'rganish hamda ilmiy-amaliy natijalarni baholashga qaratilgan.