BOSHLANGʻICH TA’LIMDA TABIIY FANLARDAN SINFDAN TASHQARI ISHLARNI TASHKIL ETISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada boshlang'ich ta'limda tabiiy fanlaridan sinfdan tashqari ishlarni tashkil etish, o'quvchilarni sinfdan tashqari ishlarga jalb etish va qiziqtish haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, sinfdan tashqari ishlarni tashkil qilishda yangi va zamonaviy ta'lim texnologiyalaridan foydalanish, mavzuga mos metodlarni ishlab chiqish hamda ulardan o'rinli foydalanish xususida so'z boradi.