ОНА ТИЛИ ДАРСЛАРИДА МУСТАҚИЛ ИШЛАРНИНГ БАЖАРИЛИШИ (Modern education and development, 2025)
Ўрта махсус таълими ўқув юртларида таълим олаётган ўқувчилар билим ва савиясини ошириш, мавзулар устида мустақил ишлашни ўрганиш, мустақил ишлаш малакасини ошириш таълим ва тарбиянинг бугунги кундаги энг долзарб муаммоларидан. Ўқувчилар гуманитар фанлар бўйича мавзулар устида мустақил ишлар эканлар, уларда, табиий-ки, ҳар бир мавзу юзасидан мустақил фикр юзага келади. Мустақил фикрлаш эса мавзуга нисбатан мустақил муносабатни шакллантиради.