TAFAKKUR VA UNING BOLALARDA RIVOJLANISH BOSQICHLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning tafakkuri va uning rivojlanishi, ko’rinishlari hamda tushuncha va tasavvurlarining paydo bo’lish bosqichlari haqida so’z yuritiladi.