TRIGONOMETRIK FUNSIYALAR MAVZUSINI O’QITISHDA O’QUVCHILAR BILAN YANGICHA METODLAR BILAN ISHLASH (Modern education and development, 2025)
Ushbu ilmiy maqola ko'rsatgichlik va logarifmik tenglamalarni yechishning asosiy usullarini tahlil qiladi. Maqolada tenglamalarning ta'rifi, xossalari, ularni yechishda qo'llaniladigan algebraik almashtirishlar, logarifmlash, potensirlash, grafik usul va maxsus hollari ko'rib chiqiladi. Shuningdek, har bir usulning afzalliklari va kamchiliklari, qo'llanilish sohalari misollar bilan yoritiladi.