SIMMENTAL CHATISHTIRISH NATIJASIDA YARATILGAN LINIYALARI VA OILALARINING SELEKSION BELGILARI (Modern education and development, 2025)
Bu moqolada  simmental chatishtirish natijasida yaratilgan liniyalari va oilalarining seleksion belgilarini o’rganish.В данной статье рассматривается изучение селекционных признаков линий и семейств, полученных в результате симментального скрещивания.