TO'GARAK MASHG'ULOTLARII SAMARALI TASHKIL ETISH (Modern education and development, 2025)
Ma’lumki to’garak mashg’ulotlari o’quvhi faolligi va kreativligini , izlanuvchanligini oshiruvchi yordamchi dars hisoblanadi, Quyida mana shunday to’garak mashg’ulotlarini tashkil etishning samarali metodlari haqiada gaplashamiz .