MAQSUD SHAYXZODA– SHOIR, DRAMATURG, ADABIYOTSHUNOS (Modern education and development, 2025)
Shayxzoda, badiiy ijodning barcha tur va janrlarida asarlar yozibgina qolmay, adabiyotshunos va tanqidchi sifatida ham samarali ijod qilgan.