MAKTAB O‘QUVCHILARI UCHUN MATEMATIK QIYINCHILIKLAR VA ULARNI YENGISH STRATEGIYALARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktab o‘quvchilari duch keladigan matematik qiyinchiliklarning sabablari, ularning ta’lim jarayoniga ta’siri va bu muammolarni yengish strategiyalari keng yoritiladi. O‘quvchilarning matematik qobiliyatlarini rivojlantirish va ularda qiziqish uyg‘otish uchun samarali usullar taklif etiladi. Shuningdek maqolada matematikaning ta’lim jarayonidagi muammolari, ularning yechimlari batafsil bayon qilingan. Bu borada ota-onaning va oilaning o‘rni ham aytib o‘tilgan.