O’SIMLIKLARNING YORUG’LIK REJIMIGA MOSLASHISHI (Modern education and development, 2025)
Sayoramizning turli xududlarida yorug’lik sharoiti nihoyatda xilma-xil bo’ladi. CHunonchi, yorug’lik bilan kuchli darajada ta’minlangan baland tog’, dasht, cho’l-biyobonlardan tortib, yorug’lik bilan juda kam ta’minlangan g’orlar va havzalargacha mavjud