O‘ZBEKISTONDA SOLIQ HISOBI VA UNI REJALASHTIRISH (Modern education and development, 2025)
Maqolada O‘zbekiston soliq tizimining buxgalteriya hisobi bilan bog‘liqligi, soliq rejalashtirishning tadbirkorlik subyektlari uchun ahamiyati va uning biznesga ta’siri tahlil qilingan. Soliq yuklamasini optimallashtirishning huquqiy va iqtisodiy asoslari, shuningdek, soliq rejalashtirish strategiyalari batafsil bayon etilgan.