“JINOYAT VA JAZO” ASARIDA XARAKTERI ENG MURAKKAB OBRAZ (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada buyuk rus adibi Fyodor Dostoyevskiyning “Jinoyat va jazo” asaridagi obrazlar tizimi haqida so'z boradi. Chunonchi, ushbu asardagi xarakteristikasi juda mavhum va tushunarsiz bo'lgan Svidrgaylov personaji badiiy tahlilga tortiladi.