ADABIYOT GULISTONINING MUATTAR GULI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada benazir iste’dod sohibi, ulug’ fors shoiri Sa’diy Sheroziyning “Guliston” asari badiiy jihatdan talqin etiladi. Shuningdek, asardan o’rin olgan mo’jaz va ibratli hikoyatlar adabiyot va hayot haqiqatiga ko’ra tahlil qilinadi hamda ulardan tegishli xulosa chiqariladi.