TIBBIYOTDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANINI O'QITISHDA ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDA FOYDALANISH (Modern education and development, 2025)
Tibbiyotda axborot texnologiyalari fanini o'qitish jarayonida zamonaviy axborot texnologiyalarini qo'llash o'quvchilarni yanada yuqori darajadagi ma'lumotlarga ega qilish va ularni amaliyotga tayyorlashda katta ahamiyatga ega. Maqolada tibbiyotda axborot texnologiyalarini o'qitishda foydalaniladigan asosiy zamonaviy texnologiyalar, interaktiv platformalar, o'qitish jarayonining samaradorligini oshirishga qaratilgan metodologiyalar va o'qituvchi va talabalar o'rtasida samarali aloqalarni o'rnatishning ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqotda, shuningdek, innovatsion texnologiyalarni o'qitish jarayoniga integratsiya qilishning afzalliklari, interaktiv o'quv dasturlari va virtual muhitlar yordamida talabalarning ko'nikmalarini oshirish imkoniyatlari hamda raqamli vositalardan foydalanishning ta'lim sifatiga ta'siri ko'rib chiqiladi.