BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARIDA YOZISHDAGI KAMCHILIKLARNI BARTARAF ETISH YO'LLARI (Modern education and development, 2025)
Yozish, bolalarning o'qish va fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishda muhim rol o'ynaydi. Boshlang'ich sinf o'quvchilari uchun yozish jarayoni ko'plab qiyinchiliklar bilan to'la bo'lishi mumkin. Ularning yozishdagi kamchiliklarini bartaraf etish uchun turli xil usullar va yondashuvlar mavjud. Ushbu maqolada boshlang'ich sinf o'quvchilarida yozishdagi kamchiliklarni bartaraf etishning samarali yo'llari haqida ma'lumotlar berilgan.