"QORAQALPOG‘ISTON RESPUBLIKASI HUDUDIDA SUV RESURSLARINI IFLOSLANTIRUVCHI INDIKATORLARNI ANIQLASH: MAZMUNI VA AHAMIYATI" (Modern education and development, 2025)
Maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasi hududida suv resurslarini ifloslovchi asosiy omillar, ularning manbalari hamda monitoring indikatorlari tahlil qilingan. Shuningdek, suv resurslarining ekologik holatini baholashda indikatorlarning ahamiyati yoritilgan.