TILSHUNOSLIK FANINING NATIJALARI VA TARAQQIYOTI (Modern education and development, 2025)
Maqolada tilshunoslik fani qadimiy tarixga ega. Ushbu maqolada tilshunoslik fanining predmeti, tilning tabiati va mohiyatini haqida ma’lumotlar keltirib o`tildi. Tilshunoslik - tilning ijtimoiy tabiati, vazifasi, ichki tuzilishini, tillarning ish ko'rish (faoliyat) qonunlari va tarixiy taraqqiyotini o‘rganuvchi fan.