IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALARNI UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA O‘QITISHDA KONSEPTUAL TALABLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi kunda imkoniyati cheklangan bolalarning ta'lim-tarbiya olishlari uchun qilinayotgan amaliy ishlar, inklyuziv ta’lim va bu ta’lim to’g’risidagi qabul qilingan qonun va bu borada bugungi kundagi muammo va kamchiliklar hamda konseptual talablar xususida so’z yuritilgan.