KICHIK SINFDAGI YENGIL AVTOMOBILLARNING TEXNIK IQTISODIY TAHLILI (Modern education and development, 2025)
Ushbu tadqiqotda kichik sinfdagi yengil avtomobillarning texnik-iqtisodiy tahlili amalga oshiriladi. Kichik sinf avtomobillari, o'zining ixchamligi va iqtisodiy samaradorligi bilan, zamonaviy transport tizimlarida muhim o'rin egallaydi. Tadqiqotda ushbu avtomobillarning texnik xususiyatlari, yoqilg'i sarfi, narxlari va foydalanish xarajatlari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, kichik sinf avtomobillarining bozordagi o‘rni, iste'molchilarning talab va ehtiyojlari, shuningdek, ekologik ta'siri ham tahlil qilinadi. Maqsad, kichik sinf avtomobillari uchun optimal tanlovni aniqlash va ularning iqtisodiy jihatdan samaradorligini oshirishga yordam beradigan tavsiyalar ishlab chiqishdir.