BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHILARIDA KREATIV SALOHIYATNI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada muallif tomonidan kreativ qobiliyatni shakllantirish muammosi, uning nazariy asoslari va mazmuni yoritilgan. Shuningdek, maqolada boshlang’ich sinf o’qituvchilarida kreativlik salohiyatini rivojlantirish metodlari va mazkur jarayon bilan bog’liq kasbiy pedagogik xususiyatlar haqida fikr yuritilgan.В статье рассматривается проблема формирования у автора творческих способностей, ее теоретические основы и содержание. В статье также рассматриваются методы развития творческого потенциала учителей начальных классов и связанные с этим профессионально-педагогические особенности. The article deals with the problem of the formation of the author's creative abilities, its theoretical foundations and content. The article also discusses methods for developing the creative potential of primary school teachers and related professional and pedagogical features.