EMOTSIONAL IFODALANISHNING INSON PSIXOLOGIYASIGA TA'SIRI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada emotsiyalarning inson hayotidagi oʻrni, emotsiyalarning inson ruxiyatiga, organizmiga qay darajada tasir etishi, emotsiyalarni namoyon qilmaslikning oqibatlari, ularni togʻri koʻrsatishning usullari, notoʻgʻri koʻrsatishning esa oqibatlariga to’xtalib o’tilgan. В данной статье основное внимание уделяется роли эмоций в жизни человека, роли эмоций в жизни человека, степени влияния эмоций на жизнь и организм человека, проблемам выражения эмоций, способам их правильного отображения, а также основной части неправильного отображения. This article focuses on the role of emotions in human life, the extent to which emotions affect the human psyche and body, the consequences of not showing emotions, the ways of showing them correctly, and the consequences of showing them incorrectly.