MISSIONERLIK TARGʻIBOTIDA USLUB VA VOSITALARINING ZAMONAVIYLASHUVI.KIBER MAKONDA MAFKURAVIY TAHDIDLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada, zamonaviy missiyalik targʻibotida uslub va vositalarning o‘zgarishi va rivojlanishi tahlil qilinadi. Ayniqsa, kiber makonining vujudga kelishi va uning mafkuraviy tahdidlar yaratishdagi roli yoritiladi. Yangi texnologiyalar va internetning keng tarqalishi, missiyalik targʻibotchilariga o‘z g‘oyalarini ommalashtirishda samarali vositalar yaratish imkoniyatini taqdim etdi