QIZIL KITOBGA KIRITILGAN HAYVONLAR HAQIDA (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Qizil kitobga kiritilgan hayvonlarning turli jihatlari, ularning xatti-harakatlari, yashash muhitlari va ularni saqlash zarurati haqida batafsil ma'lumot berilgan. Qizil kitobga kiritish sabablari, bu hayvonlarning ekosistemadagi roʼli va inson faoliyatining ularni qanday ta'sir qilishi ham muhokama qilinadi.