O’ZBEKISTONDA ISHSIZLIKDAN HIMOYALANISHNING KONSTITUTSIYAVIY HUQUQIY ASOSLARI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqola O’zbekistonda ishsizlikdan himoyalanishning Konstitutsiyaviy huquqiy asoslari, bugungi kunda butun dunyo davlatlari va shu bilan birga O’zbekiston Respublikasining ham olida turgan dolzarb muammolardan biri bu aholini bandligini ta`minlash va qulay shart-sharoit yaratib berishdan iborat hisoblaladi.