TA'LIM JARAYONLARINI RIVOJLANTIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR INTERGERATSIYASI (Modern education and development, 2025)
Raqamli texnologiyalarning ta'lim jarayonlariga integratsiyasi an'anaviy o'qitish va o'rganish metodologiyalarini o'zgartirmoqda. Ushbu maqolada ta'limda raqamli vositalarning roli, ularning afzalliklari va muammolari hamda samarali integratsiya strategiyalari ko'rib chiqiladi. Mualliflar adabiyotlarni keng tahlil qilish, amaliy usullar va holatlar tahliliga asoslanadi.