BOSHLANG`ICH TA`LIMDA EKOLOGIK BILIMLARNI O`RGATISHDA KREATIV MALAKA VA KO`NIKMADAN FOYDALANISH (Modern education and development, 2025)
Boshlang`ich ta`limda ekologik bilimlar bolalarga atrof-muhitni tushunishga yordam beradi hamda tabiiy resurslarni saqlashga oid mas`uliyatni rivojlantiradi. In primary education, environmental knowledge helps children to understand the environment and develops responsibility for the conservation of natural resources.Экологические знания в начальном образовании помогают детям понять окружающую среду и развивают ответственность за сохранение природных ресурсов.