PEDAGOGLARDA KREATIVLIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH YO'LLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada pedagoglarning kreativligini oshirishiga va o'zlarining kasbiy mahoratini oshishiga ham xizmat qiladi. Hamda pedagoglarda kreativlik sifatlarini rivojlantirishning turli yo'llari, metodlari va strategiyalari ko'rib chiqiladi.