O'ZBEKISTONDA TARIXIY MADANIY TURIZMNI RIVOJLANTIRISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola O’zbekistonda tarixiy-madaniy turizmni rivojlantirishning hozirgi holati, imkoniyatlari va muammolarini tahlil qiladi. Tarixiy-madaniy merosning turizm sohasidagi ahamiyati, infratuzilma, marketing strategiyalari va xalqaro hamkorlik masalalari ko’rib chiqiladi. Tadqiqotda statistik ma’lumotlar, so’rovlar va ekspertlarning fikrlari tahlil qilinadi. Natijada, O’zbekistonning ushbu sohada global bozorda raqobatbardoshligini oshirish uchun amaliy takliflar beriladi.