KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHISH-JAMIYAT TARAQQIYOTINING ENG MUHIM ASOSI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda davlatlar, jamiyatlar taraqqiyotida jiddiy to‘siq bo‘layotgan, davlatlarni yemirib bitirayotgan korrupsiya illatining qisqacha kelib chiqish tarixi, kishilar tafakkuriga singish jarayoni, davlat va jamiyat uchun moddiy, ma’naviy oqibatlari hamda unga qarshi samarali kurash yo‘llari tahlil qilingan.