BOSHLANG’ICH SINFLARDA ‘‘ ULUSH ’’ VA ‘‘ KASR ’’ TUSHUNCHASI (Modern education and development, 2025)
Mazkur  maqolada  boshlang`ich  sinflarda  ``ulush’’  va  `` kasr’’  tushunchasi  haqida  fikr  yuritiladi . 1-2-3-4-sinf   o`quv  dasturida  berilgan  misol  va  masalalar  orqali  tahlil  qilinadi .