ЎСМИРЛИК ДАВРИДА СПИРТЛИ ИЧИМЛИКЛАРГА ҚАРАМЛИКНИНГ ОЛДИНИ ОЛИШ (Modern education and development, 2025)
Яқинда фавқулодда тезликда тарқалаётган алкоголизмнинг олдини олиш жараён ривожланишининг турли босқичларида амалга оширилиши мумкин ва амалга оширилиши керак ва самарали усулларни танлаш бунга боғлиқ.Алкоголизмнинг олдини олиш фақат ҳар томонлама ва тизимли равишда амалга оширилганда самарали бўлиши мумкин ва концептуал асос ва тузилишда фарқ қилувчи турли хил дастурларни ифодаламайди. Бизнинг ишимиз шахсни ривожлантиришнинг дастлабки босқичларида нотўғри тарбияни тузатишдан бошланиши ва алкоголли моддаларнинг ноқонуний тарқалишига қарши кураш дастурларини молиялаштириш билан якунланиши керак.