G‘AFUR G‘ULOM IJODIDAGI QARINDOSHLIKNI IFODALOVCHI POETIZMLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada G‘afur G‘ulom ijodida qarindoshlikni ifodalovchi poetizmlarga doir  so‘zlarning mohiyati haqida  to‘xtalib o‘tilgan.