MATEMATIKA DARSLARIDA IQTIDORLI O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PEDAGOGIK ASOSLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada matematika darslarida  iqtidorli o’quvchilar bilan ishlashning turli metodlari haqida fikr boradi.