MATEMATIKA DARSLARI ORQALI O’QUVCHILARNI AQLIY RIVOJLANISHINI TAKOMILLASHTIRISH (Modern education and development, 2025)
Maqolada  yurtiamizda  ta’lim  sоhasida  оlib  bоrilayotgan  islоhоtlar  o‘quvchilar  uchun zamоn  talabiga  javоb  bеradigan  dars  jarayoni,  uslubiy  ko‘rsatmalar,  uslubiy qo‘llanmalar yaratish, bunda o‘quvchilarning  aqliy rivojlanishida matematika darslarining o‘rni yoritilgan.