MATEMATIKA O’QITISHNING ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy matematika tushunchasi va bu tushunchani turli sohalarda qo‘llanilishi keltirilgan. Zamonaviy matematikaning qurish va o‘qitishning  turli texnologiyalari yoritilgan.