ТУРЛИ ХИЛДАГИ ТУҒМА ЮРАК НУҚСОНИ БИЛАН ТУҒИЛГАН БОЛАЛАРДА ТАНА ТУРЛИ ҚИСМЛАРИ МОРФОМЕТРИК ПАРАМЕТРЛАРИНИНГ ЭХОКАРДИОГРАФИК КЎРСАТКИЧЛАР БИЛАН КОРРЕЛЯЦИОН БОҒЛИҚЛИК ДАРАЖАЛАРИ (Modern education and development, 2025)
Тақдим этилаётган илмий ишда турли шаклдаги туғма юрак нуқсони билан туғилган болаларда тана турли қисмларининг антропометрик кўрсаткичларининг эхокардиографик кўрсаткичлари билан корреляцион боғлиқлик даражалари келтирилган.