ЭРТА НЕОНАТАЛ ДАВРИДАГИ СОҒЛОМ ВА ТУҒМА ЮРАК НУҚСОНЛАРИ БИЛАН ТУҒИЛГАН ЧАҚАЛОҚЛАР ЭХОКАРДИОГРАФИК КЎРСАТКИЧЛАРИНИНГ ҚИЁСИЙ ТАҲЛИЛИ (Modern education and development, 2025)
Тақдим этилаётган илмий ишда турли шаклдаги  соғлом ва туғма юрак нуқсони билан туғилган чақалоқларда  эхокардиографик кўрсаткичларининг қиёсий таҳлили келтирилган.